söndag 2 februari 2014

Äta själv tack!

Det är ju det här med maten och Selma... Som jag skrev häromdagen så behöver hon få i sig mer mat, inte bara tutta på mamma. Jag har dragit ner på amningen dagtid och det har faktiskt (naturligtvis!) bidragit till att hennes intresse för mat ökat en aning. Det får gärna vara bitar och "riktig" mat. Helt tvärtom hur Siri var. Att äta själv är en riktig hit.












Sömnen är dessvärre lika usel som innan. Det tar på mamma vill jag lova.

Helgen har varit toppen. Jag älskar att ha mina föräldrar här. Jag önskar jag hade dem närmare jämt. De och min syster med familj är vad som fattas här i Jönköping.



Det blev en löparrunda förut. Första gången jag sprang milen sedan Selma föddes. Bitvis riktigt behagligt. Bitvis kändes det som om slutet var nära...

Nu är det söndagskväll och flickorna sover. Jag sitter med en skål chips och slötittar på tv. Kvalité!

God kväll!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Va skönt att de går så bra med maten 😃 de är ju klart hon är ju stor tjej nu! Kul o hänga vid morsans mjölkkannor jämt?! O inte se något 😂 Ser att bordshyffs har hon också 😂😘 puss på er

    SvaraRadera
  2. Bilden med hela ansiktet i tallriken är underbar! Får mig att minnas Mattias i den åldern - han var också pigg på att äta själv.

    SvaraRadera
  3. Bilden med hela ansiktet i tallriken är underbar! Får mig att minnas Mattias i den åldern - han var också pigg på att äta själv.

    SvaraRadera